dilluns, 28 de novembre del 2016

Eleccions al consell escolar i voluntaris

Bona nit,

Us recordem que aquest dimecres 30 de novembre de 2016, entre les 17h i les 19:30h hi ha eleccions al Consell escolar per cobrir dues vacants dels representants de pares i mares. Per exercir el vostre dret a vot cal que dugueu el DNI i és important que hi hagi una alta participació, ja que el Consell Escolar és el màxim òrgan de govern de l'escola. Els candidats que s'hi presenten es poden consultar al suro de dins l'escola. Trobareu informació a la cartellera i al blog de l'escola, també.

Des de l'escola també ens demanen voluntaris per dues accions:
    - polir uns troncs que tenen per poder-los utilitzar al pati com a elements de joc però sense perill
    - Per treballar el silenci a l'escola entre altres accions una que va sortir dels mateixos alumnes va ser "calçar" les cadires perquè no facin soroll i tenim bastantes pilotetes tipus ping-pong per tallar-les i utilitzar-les com a calçat . Necessitem pares i/o mares per tallar-les (es pot fer a l'escola i/o a casa )
Les persones voluntàries podeu avisar al vostre delegat/ada o parlar amb la secretària (Eva) o la directora (Anna)
Si us voleu informar sobre el Consell Escolar, podeu trobar tota la informació a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/consells-escolars-centres/
I accedint a l'apartat "Centres públics" trobareu les funcions, la composició i el funcionament entre d'altra informació útil.

Atentament,


--
Comissió de Comunicació 
Junta AMPA Escola Montcau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada