dimarts, 30 d’agost del 2016

RECORDATORIS CURS 16-17 (LLIBRES I ALTRES)

Apreciades famílies,

Les vacances d'estiu es van acabant i tots comencem a pensar en el nou curs, per això us volem recordar algunes coses importants que cal fer abans de començar-lo: 

LLIBRES

Us recordem que cal fer la comanda dels llibres per internet abans del dia 1 de setembre (podeu anar directament a aquest enllaç o podeu informar-vos de tot el necessari a l'enllaç de la web). 

És molt important que la comanda estigui pagada abans del dia 1 de setembre per poder tenir els llibres el primer dia de curs (pot ser que alguns no hàgiu rebut el mail de confirmació i per això no hàgiu fet el pagament. Pot ser que el mail de confirmació hagi anat a la vostra carpeta de correu no desitjat o spam. En cas de dubte ens podeu demanar la confirmació escrivint-nos a aquest mateix email: comunicaciomontcau@gmail.com).

Us recordem també que el mateix dia 1 estarem a l'aula d'informàtica de l'escola entre les 16h i les 18h, per si algú necessita ajuda per fer la comanda o si necessiteu connexió a internet.

NOVA JUNTA AMPA

Tal i com us vam informar a final de curs, l'actual junta de l'AMPA plega aquest proper Nadal 2016 per renovar-se. Us animem a implicar-vos per poder donar nova energia a l'AMPA Montcau. Els qui hi estigueu interessats us podeu posar en contacte amb nosaltres (comunicaciomontcau@gmail.com) per poder anar fent un bon traspàs.

EXTRAESCOLARS, ACOLLIDA I MENJADOR

Recordeu que vau rebre aquesta informació amb el sobre de notes de final de curs dels vostres fills/es, així que allà trobareu els fulls d'inscripció i tota la informació al respecte.

REUNIÓ DE L'ESCOLA: INICI DE CURS 16-17

Aprofitem per recordar-vos que la reunió d'inici de curs de l'escola serà el dimecres 7 de setembre a les 17h al menjador de l'escola.


Per qualsevol dubte ja sabeu que us podeu posar en contacte amb nosaltres per email i mirarem de respondre tant aviat com ens sigui possible.

Atentament,
--
Comissió de Comunicació 
Junta AMPA Escola Montcau

Ja esteu subscrits als blocs de l'escola? Feu-ho clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada