diumenge, 10 de maig del 2015

Prou empalmades als centres educatius de Gelida!

Benvolgudes famílies,

us fem arribar la convocatòria d'una reunió d'especial importància per a totes les famíles del Montcau, serà el dilluns 11 de maig a les 17h a l'escola Montcau.

Apreciats companys/es de tota la Comunitat Educativa Compromesa,

Ens adrecem a vosaltres des de l'escola Montcau per convocar una reunió urgent amb l'objectiu de parlar de les empalmades del poble. Aquestes es fan durant els dies  de festa major a l'escola Montcau des de fa uns anys, i com queda l'escola després té molta tela... Tot i que hem plantejat a l'ajuntament diverses vegades el tema de buscar un emplaçament diferent, sembla ser que no hi ha cap alternativa que no passi per fer-les en un altre centre educatiu. Però creiem que aquesta mena d'esdeveniments no haurien de dur-se a terme en un centre educatiu, ni al nostre ni a cap altre del poble. 

Així que ens agradaria fer una reunió urgent aquest dilluns 11 d maig a les 17h a l'Escola Montcau per redactar un document unitari adreçat a tots els partits polítics de Gelida demanant el compromís de no fer les empalmades a cap centre educatiu de Gelida

Hi esteu convidades totes les famílies d'alumnes de tots els centres educatius de Gelida, tots els i les mestres del poble i tothom que es senti part de la Comunitat Educativa Compromesa. Entre tots hem d'aconseguir que es trobi un lloc més adequat per una festa així. 

Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada