dilluns, 16 de desembre del 2013

Famílies per l'èxit educatiu


Benvolgudes famílies,

Us remetem informació d'una trobada de la FAPAC per parlar de la importància de la participació de les famílies per a l'èxit educatiu dels nostres fills i filles, per si és del vostre interès. Cal una inscripció prèvia.
-------------

Benvolguts i benvolgudes,

Us convidem el proper dissabte 21 de desembre, a la JORNADA FINAL PROJECTE CLAU "Experiències d'AMPA i famílies per l'Èxit Educatiu" al Caixaforum de Barcelona, a les 10 del matí. Totes les AMPA i famílies hi esteu convidades!

Serà una oportunitat única perquè junts coneixerem de quina manera i amb quines eines les mares i els pares, com vosaltres, podem millorar els resultats acadèmics dels nostres fills. Des de FaPaC estem convençuts que està a les nostres mans canviar l'educació i el futur. Les famílies som clau. Per això, aquest curs vam iniciar el Projecte Xarxa Clau per tal d’oferir-vos a les famílies els recursos necessaris per aconseguir aquest objectiu. Més de 50 AMPA estan participant en el projecte a tot Catalunya.

Durant aquesta jornada comptarem la presència de la reconeguda professora Linda Hargreaves, de la Facultat d'Educació de la Universitat de Cambridge, qui parlarà sobre els fonaments científics per l'Èxit Educatiu i sobre l’impacte de la participació de les famílies en l'educació.
A més, representants d'algunes de les AMPA que ja estan impulsant actuacions a les seves escoles ens explicaran les seves experiències i els resultats aconseguits en l'alumnat en el marc d'una Taula rodona on aprendrem uns dels altres. Serà molt interessant.
A més, totes les persones assistents tindreu l’oportunitat de participar en un dels Grups de treball que organitzarem perquè pugueu descobrir per vosaltres mateixos com funcionen aquestes actuacions. Hi haurà els següents grups: "Com fer Grups Interactius?", "Com fer Tertúlies Literàries Dialògiques?", "Com fem l'Ampliació del Temps d'Aprenentatge?", "Com fem l'equip de voluntaris? organització, formació i seguiment".

Us recordem que aquest només és el principi d'un camí durant el qual volem treballar per l'èxit educatiu. La vostra AMPA també es pot sumar al projecte. Treballem per l'èxit educatiu!

Us hi esperem!! Comptem amb vosaltres el proper 21 de desembre!!

INSCRIPCIONS: Per temes organitzatius i d’aforament, us preguem que us inscriviu amb antelació:https://docs.google.com/forms/d/1To51vZbUlPCPbXkl-ITsd5-Hvt1q2aVdN7116RXK2Ig/viewform?edit_requested=true
Us adjuntem un CARTELL de la Jornada. Us agrairem feu difusió i pengeu-lo a les vostres escoles.

Atentament,

Delegació Barcelona-Comarques
FaPaC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada