dimecres, 13 de novembre del 2013

Comanda de productes SOS Ensenyament Públic i de qualitat

Benvolgudes famílies,
 
Des de la Comunitat Educativa Compromesa de Gelida us informem que ja podeu demanar els vostres productes SOS, perquè pogueu reivindicar un ensenyament públic i de qualitat unint-vos als dimecres grocs que ja fan els mestres. 

Es farà una comanda conjunta de tots els centres de Gelida, i s'anirà a recollir després del pont de Desembre. No hi ha cap benefici, els productes es vénen a preu de cost.

Cal que abans del dia 1 de desembre entregueu la vostra butlleta (la trobareu adjunta i a les motxilles) amb els productes, talles i l'import de la comanda en efectiu, al despatxet de l'AMPA, qualsevol dimarts i divendres del mes de novembre de 9h a 10h del matí.

Per uns dimecres ben grocs!!

I no us oblideu que dilluns 18 de novembre a les 19h a l'Institut hi ha la propera reunió de la Comunitat Educativa Compromesa amb els partits polítics perquè ens expliquin les iniciatives que han pensat per a les demandes que els vam fer en la darrera reunió. Com més serem, més entendran que les demandes que fem són en representació de moltes famílies.

Per què estigueu informats de què reivindica i fa la Comunitat us convidem a llegir el manifest de la comunitat a: 

També us convidem a veure el vídeo de la concentració de la Plaça de la Vila que va convocar la Comunitat el dia de la vaga d'ensenyament:


Atentament,

--
Comissió de Comunicació 
AMPA Escola Montcau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada